Winkelwagen - € 0,00
Groene lening

Groene lening

Groene lening of een duurzame lening wat is het precies en waar kunt u er voor terecht?

Groene of duurzame lening wat is het precies?
Een groene lening of duurzame lening is een lening die alleen dient voor het financieren van energiebesparende uitgaven. Dus ook voor de aanschaf van zonnepanelen, boilers en omvormers. Een groene lening en duurzame lening is exact hetzelfde, maar het heeft in elke gemeente een van deze twee namen.

Waar kunt u terecht voor een groene of duurzame lening?
U kunt terecht bij uw gemeente, de gemeente wil het aantrekkelijker maken voor de mensen die zonnepanelen willen aanschaffen, dit is een groene investering en daar willen ze in de toekomst veel meer mee gaan doen. Vraag dus bij uw gemeente aan of er een mogelijkheid is om een groene lening te krijgen.

Waarom zou u een groene lening afsluiten?
Een groene lening is een van de aantrekkelijkste leningen voor zonnepanelen die er is. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom? Want geld lenen blijkt meestal duurder te zijn. In dit geval is dat niet zo, de rente is erg aantrekkelijk, stelt u zich voor dat u €5000,00 zou investeren in het plaatsen van zonnepanelen en u sluit daar een groene lening voor af. Dan betaald u ongeveer €45,00 per maand (gebaseerd op €5000,00) gedurende 10 jaar. Elke groene lening is voor 10 jaar of korter, dit is wat u zelf het prettigst vind, u kunt deze lening boete vrij aflossen. Maar wat het zo aantrekkelijk maakt is dat u terug levert aan uw energiemaatschappij wat inhoud dat u aanzienlijk minder zou gaan betalen per maand aan uw energie maatschappij. De maandelijkse kosten voor uw lening zijn aanzienlijk minder dan de hogere rekening die u zou krijgen van uw energie maatschappij zonder zonnepanelen.

Wilt u over dit onderwerp toch meer weten?
Tc-zonnepanelen staat klaar voor al uw vragen en geeft graag adviezen.
Tel: 06-15115188 of info@tc-zonnepanelen.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *