Winkelwagen - € 0,00
Zonnepanelen subsidie van 2013

Zonnepanelen subsidie van 2013

Ongetwijfeld heeft u al het één en ander gelezen over de zonnepanelen subsidie van 2013. De verwachting is dat de subsidiepot  in september leeg is. Nu heeft u dus nog de kans om extra te kunnen profiteren met het aanschaffen van zonnepanelen. Hoe eerder u dus besteld en u de subsidie bij het AgentschapNL aanvraagt des groter is de kans dat u nog van de subsidie kunt profiteren.

Stel dat de subsidiepot leeg is betekent dit dan meteen dat de aanschaf van zonnepanelen niet meer gunstig is? Nee, natuurlijk niet. Ja, de terugverdientijd wordt langer (gemiddeld met één jaar), maar het rendement op zonnepanelen blijft zeer aantrekkelijk. Zeker wanneer je de steeds toenemende energiekosten in acht neemt. Later instappen betekent ook later pas rendement. Zie de subsidie als extra bonus bovenop het al gunstige rendement.

Naast de landelijke subsidies zijn er ook regionale subsidies waar u gebruik van kunt maken met vrijwel dezelfde gunstige voorwaarden als de landelijke. Kijk op energiesubsidiewijzer.nl om te kijken of uw gemeente ook mee doet.

Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het plaatsen van zonnepanelen en een exacte berekening wilt hebben over wat de zonnepanelen u gaan kosten, wat de terugverdientijd is en wat het rendement is. Meldt u zich dan aan via het aanvraagformulier en wij zetten alles voor u op papier. Laat ons U overtuigen, dat de keuze voor zonnepanelen de juiste is. Niet alleen voor het rendement, maar ook voor een duurzame omgeving voor later.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *